Persian Car

:: نقد و بررسی خودروهای داخلی و خارجی ::

:: نقد و بررسی خودروهای داخلی و خارجی ::

Persian Car

ملاقات با سریع‌ترین تراکتور جهان!

سه شنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۴ ق.ظ

به JCB Fastrac Two (عجب اسم مسخره‌ای!) یا همان سریع‌ترین تراکتور دنیا سلام کنید! رکورد این تراکتور اوایل سال جاری در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.



این تراکتور اصلاح شده به رانندگی گای مارتین توانست رکورد سرعت 217.568 کیلومتر در ساعت (حرکت به‌صورت رفت‌وبرگشت و محاسبه سرعت متوسط) را در فرودگاه الوینگتون بریتانیا بر جای بگذارد. این تراکتور نه تنها سرعت یاد شده را ثبت کرد بلکه به حداکثر سرعت 247.470 کیلومتر در ساعت نیز دست یافت.



به این ترتیب تراکتور یاد شده توانست رکورد قبلی سریع‌ترین تراکتور دنیا با سرعت 166.7 کیلومتر در ساعت را بشکند. آن تراکتور نیز ساخته‌ی JCB و راننده‌اش نیز گای مارتین بود. پیش از پرسیدن چرایی و چگونگی ثبت این رکورد باید بدانید که اصلاً با تراکتوری عادی طرف نیستیم. ظاهراً این شرکت سازنده ماشین‌آلات ساختمانی و کشاورزی از سرعت قبلی ثبت شده راضی نبوده و بنابراین محصولی رادیکال‌تر را توسعه داده است. به‌هرحال دنیا نیازمند تراکتوری با سرعت 240 کیلومتر در ساعت است یا نه؟!



به لطف جزئیات منتشر شده توسط اتوکار می‌توانیم چیزهای بیشتری درباره این تراکتور بدانیم. در ویدئوی منتشر شده می‌توانیم بررسی ظاهری کامل تراکتور و ارائه جزئیات فنی آن را مشاهده کنیم.



همان‌گونه که تجسم می‌کنید این یک سفر فنی فوق‌العاده است که محدودیت‌های طراحی تراکتور را کاملاً جابجا نموده و به جهتی می‌برد که پیش از این هرگز وجود نداشته است. برخلاف اکثر تراکتورها، محصول JCB دارای سیستم تعلیق کامل جلو و عقب است که باعث می‌شود این تراکتور سواری بهتری در جاده داشته باشد.



همین‌جاست که تفاوت‌ها کاملاً آشکار می‌شود زیرا این تراکتور رکوردشکن اصلاً مشابه نمونه‌های عادی نیست. برای مثال پیشرانه 6 سیلندر 7.2 لیتری توربودیزل دیزل مکس این تراکتور قدرت 1016 اسب بخاری و گشتاور بیش از 2500 نیوتون متری دارد.



 

در مقایسه با پیشرانه استاندارد، این نمونه ارتقا یافته از توربوی بزرگ‌تر، سوپرشارژر با کنترل برقی، تزریق آب و… برخوردار است که این امر برای کاهش دما تا 50 درجه سانتی گراد ضروری است. مهندسان شرکت همچنین منیفولد اگزوز را برای ایجاد جریان بهتر هوا و گازها اصلاح کرده‌اند.



کیت آئرودینامیک شرکت مهندسی پیشرفته ویلیامز و اصلاحات دیگر باعث شده‌اند یک تراکتور بسیار خاص تولید شود. گیربکس 6 سرعته دستی متعلق به ZF نیز وجود دارد که باعث می‌شود این تراکتور به سرعت فراتر از 200 کیلومتر در ساعت دست یابد.



 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی